Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2018

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου - "Τα Χριστούγεννα της Καφέ Αρκούδας" από τον Σύλλογο Φίλων Ιδρύματος Ξάνθης.


Ο Σύλλογος Φίλων του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, οι εκδόσεις iWrite και η συγγραφέας Δήμητρα Στεφανίδου έχουν την χαρά να προσκαλέσουν μικρούς και μεγάλους φίλους στην παρουσίαση του παιδικού βιβλίου, “Τα Χριστούγεννα της Καφέ Αρκούδας” που θα γίνει το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 στις 12:00 στην αίθουσα δημιουργικής απασχόλησης του Ιδρύματος στην οδό Καπνεργατών 9, στη Ξάνθη.

Για το βιβλίο θα μας μιλήσουν η συγγραφέας αλλά και η κ. Χρυσάνθη Δάινα (συγγραφέας κοινωνιολόγος) και η εικονογράφος του βιβλίου κ. Έλενα Γρίβα.

Παράλληλα οι μικροί μας φίλοι θα απασχοληθούν δημιουργικά ζωγραφίζοντας και κατασκευάζοντας τα δικά τους χριστουγεννιάτικα στολίδια.

Περιγραφή βιβλίου 
Μια καφέ αρκούδα αποφασίζει να κάνει ένα µεγάλο ταξίδι ως τον Βόρειο Πόλο για να γνωρίσει τις ξαδέλφες της, τις άσπρες αρκούδες. Υπόσχεται στους γονείς της ότι τα Χριστούγεννα θα τα γιορτάσουν µαζί. Στο ταξίδι της τη συντροφεύουν ένας λαγός και µια αραχνούλα.
Θα καταφέρουν να φτάσουν στον προορισµό τους; Άραγε η καφέ αρκούδα θα µπορέσει να κρατήσει την υπόσχεση που έχει δώσει στους γονείς της;
Μια ιστορία για τη σπουδαιότητα της επίτευξης των στόχων, τη φιλία, την οικογένεια και την τόλµη.


Η Δήµητρα Στεφανίδου γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στη Δράµα. Είναι απόφοιτος της Νοµικής Σχολής του Δηµοκριτείου Πανεπιστήµιου Θράκης και κάτοχος δύο µεταπτυχιακών τίτλων. Εργάζεται στον δηµόσιο τοµέα. Είναι παντρεµένη και µητέρα δύο παιδιών. Αφορµή για να ξεκινήσει το...

Η παρουσίαση είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ για όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πως κρίνετε το μέχρις στιγμής έργο του Ιδρύματος.