Κυριακή, 22 Απριλίου 2018

Κυριακή 29 Απριλίου 2018 - Ο Σύλλογος Φίλων του Ιδρύματος συμμετέχει στο “Let's Do It Greece”.


Φέτος, η 29η Απριλίου δεν είναι μια απλή Κυριακή! Είναι μια ημέρα αφιερωμένη στην αγάπη για τον εθελοντισμό και το περιβάλλον.

Με κεντρικό σύνθημα “Γίνε η αλλαγή που περιμένεις” εθελοντές από όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας  θα συντονιστούν στο Let’s do it Greece 2018, τη Μεγαλύτερη Ταυτόχρονη Περιβαλλοντική Δράσης της χώρας.

Εθελοντικές ομάδες, περιβαλλοντικές οργανώσεις, σύλλογοι, δήμοι, περιφέρειες,  φορείς και πολίτες συντονίζονται για να φροντίσουν και να ομορφύνουν πλατείες, πάρκα, γειτονιές, ποτάμια, παραλίες, λίμνες, βυθούς, βουνά, δάση, ενώ μαθητές θα περιποιηθούν το χώρο των σχολείων τους μέσα από μία εβδομάδα γεμάτη Εθελοντισμό, με κορύφωση την Κυριακή 29 Απριλίου!

Ο Σύλλογος Φίλων Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης και  το Τ.Τ. Ξάνθης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού συμμετέχουν με μεγάλη χαρά στην παραπάνω δράση. Με την υποστήριξη του Δήμου Ξάνθης και της Επιτροπής Πρασίνου γινόμαστε η αλλαγή που περιμένουμε και ομορφαίνουμε την πόλη μας. Στόχος μας για φέτος ο καλλωπισμός του πάρκου της Μεξικάνας.

Με μουσική, παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους και έντονη θέληση για εθελοντισμό και δράση ορίζουμε το ραντεβού μας για τις 10:00 το πρωί της Κυριακής 29 Απριλίου στο πάρκο της Μεξικάνας. Δενδροφυτεύουμε, καλλωπίζουμε, παίζουμε, διασκεδάζουμε σε μια δράση που έχει ως στόχο να υπενθυμίσει ότι η βελτίωση της ζωής μας είναι στα χέρια μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πως κρίνετε το μέχρις στιγμής έργο του Ιδρύματος.