Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2017

1 έως 3 Νοεμβρίου 2017 - 2η Έκθεση Πυροσβεστικού Εξοπλισμού στην Ξάνθη.


Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Πυροσβεστών Ν. Ξάνθης και το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης συνδιοργανώνουν την 2η Έκθεση Πυροσβεστικού Εξοπλισμού και ενημέρωσης σε θέματα πυροπροστασίας, από την Τετάρτη 1η και έως την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017 στην αίθουσα εκδηλώσεων της καπναποθήκης «Π», στη Ξάνθη.

Φέτος η έκθεση θα φιλοξενήσει επιπλέον: 

  1. δύο κατασκευές για την ασφάλεια των πυροσβεστών του Διοικητή της Π.Υ Σάμου Πυράρχου κ. Κοτρίδη Παναγιώτη (ένα βομβητή σε περίπτωση ακινησίας του πυροσβέστη για την ανεύρεση του και έναν ανιχνευτή αερίων που μεταδίδει σε ασύρματο την παρουσία επικίνδυνων αερίων στο χώρο χωρίς να πλησιάσει τον χώρο ο πυροσβέστης)
  2. έναν εξομοιωτή πυροσβεστήρα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για την εικονική επίδειξη κατάσβεσης με λέιζερ.

Κάθε μέρα στις 11:00 θα γίνετε επίδειξη ρίψης με πραγματικό πυροσβεστήρα στον προαύλιο χώρο του Ιδρύματος καθώς και δύο παρουσιάσεις (στις 10:00 και στις 12:00) για θέματα πυροπροστασίας.


Θα υπάρχει χώρος για τους μικρούς μας φίλους που θα μπορούν αν θέλουν να φέρουν τις ζωγραφιές τους για την Πυροσβεστική.

Επίσης η θα περιλαμβάνει παλαιά πυροσβεστικά αντικείμενα και γραφείο ενημέρωσης κοινού.

Στο τέλος όποιος θέλει μπορεί να γράψει τις εντυπώσεις του στο βιβλίο εντυπώσεων.

Σας περιμένουμε!!!!!!!!

Ώρες λειτουργίας 09:00 με 13:00 και 18:00 με 21:00.

Η έκθεση πραγματοποιείται στον Πολιτιστικό Πολυχώρο του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, στην Καπναποθήκη «Π», στην οδό Καπνεργατών 9, στην Ξάνθη με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πως κρίνετε το μέχρις στιγμής έργο του Ιδρύματος.