Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2016

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016-Τελετή αποφοίτησης των Τμημάτων Σύγχρονου– Μοντέρνου Χορού του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης.

 

Το Εργαστήρι Σύγχρονου– Μοντέρνου Χορού για παιδιά και ενήλικες του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης σας προσκαλεί την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016, στις 19:30΄ στην Τελετή αποφοίτησης των μαθητών του, για το Ακαδημαϊκό Έτος 2015-2016.

Πέρασε ένας ακόμα χρόνος, δημιουργικός και ευχάριστος, με χορό και κίνηση.

Γίναμε όλοι μια παρέα, περάσαμε όμορφα, γυμναστήκαμε, διασκεδάσαμε, ενισχύσαμε την κοινωνικότητα και την αυτοπεποίθηση μας, δυναμώνοντας την πειθαρχία στο σώμα μας και τον σεβασμό προς τους άλλους.

Αποκομίσαμε πολλαπλά οφέλη που θα μας καθοδηγήσουν σοφά στη ζωή μας, εφοδιάζοντάς μας όχι μόνο με ένα καλλίγραμμο και δυνατό σώμα αλλά και να αναπτύξουμε μία ολοκληρωμένη προσωπικότητα που θα μας ενθαρρύνει να αγαπήσουμε τον εαυτό μας.

Ευχόμαστε η νέα Ακαδημαϊκή Χρονιά (2016-2017) να μας βρει όλους ξανά μαζί, για  να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε. Την αγάπη μας για έκφραση την αγάπη μας για χορό.
Ζωή Χατζηευαγγέλου

Υπεύθυνη Εργαστηρίων 
Σύγχρονου-Μοντέρνου Χορού Ι.Θ.Τ.Π.
Η εκδήλωση και η απονομή των βεβαιώσεων θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Πολυχώρου του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, στην Καπναποθήκη «Π», στην οδό Καπνεργατών 9, στην Ξάνθη με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πως κρίνετε το μέχρις στιγμής έργο του Ιδρύματος.