Τετάρτη, 4 Ιουνίου 2014

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014 - Ανοικτό Καταληκτήριο Μάθημα των τμημάτων Αρχαίων Ελληνικών και Ιστορίας/Πολιτισμού Θράκης.

 

Την Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014 ώρα 18:30 μμ θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων, του πολιτιστικού πολυχώρου της καπναποθήκης «Π» του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης και στα πλαίσια των τμημάτων Αρχαίων Ελληνικών και Ιστορίας/Πολιτισμού Θράκης, το Ανοικτό Καταληκτήριο Μάθημα με τίτλο :
«Από τον Κώστα Βάρναλη της Θράκης στις ηρωίδες του αρχαίου δράματος»  
Σπουδαστές και σπουδάστριες των τμημάτων θα παρουσιάσουν εισηγήσεις για αρχαίες ελληνικές τραγωδίες και κωμωδίες με ηρωίδες γυναίκες, θα ακουστεί αρχαιοελληνική μουσική και τραγούδια.Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στο Θρακιώτη Κώστα Βάρναλη (1884 – 1974) που φέτος συμπληρώνονται 130 χρόνια από τη γέννησή του και 40 χρόνια από το θάνατό του.
Εισηγητές – Σπουδαστές / Σπουδάστριες των τμημάτων : 
Δ. Αγιαννίτου, Α. Γκοδλιεύσκυ, Αν. Δασκαλόπουλος, Α. Ματζάκος, Χ. Μιχαλόπουλος, Γ. Μπατζακίδης, Κ. Μπερετζίκης, Σ. Παπαγεωργίου,  Αργ. Πισκιουλοπούλου, Χρ. Σεραφειμίδης, Ν. Σεργκενλίδης, Αν. Τοπαλίδης.
Διδάσκων – Υπεύθυνος Τμημάτων :
ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ, Φιλόλογος – Συγγραφέας
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων, του πολιτιστικού πολυχώρου, της καπναποθήκης «Π», στην οδό Καπνεργατών 9, στην Ξάνθη  και είναι ελεύθερη για το κοινό.

Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πως κρίνετε το μέχρις στιγμής έργο του Ιδρύματος.