Τρίτη, 27 Μαΐου 2014

Πέμπτη 29 Μαϊου 2014 -"4η Έκθεση Φοιτητικών Εργασιών του Έτους 2012-2013" από τον Σύλλογο Φοιτητών Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Δ.Π.Θ.

 

Την Πέμπτη 29 Μαΐου 2014, στις 19:30, το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης φιλοξενεί την «4η Έκθεση Φοιτητικών Εργασιών του Έτους 2012-2013» που διοργανώνει ο Σύλλογος Φοιτητών Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Δ.Π.Θ.
Η έκθεση, είναι ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα των συνθετικών μαθημάτων της 5ετούς φοίτησης στο τμήμα μας, τα οποία αγγίζουν και τολμούν να διαχειριστούν τη συλλογική διάσταση της αρχιτεκτονικής. 

Στόχος αυτής της προσπάθειας είναι η εξωτερίκευση των δημιουργιών φοιτητών-διδασκόντων στο ευρύ κοινό, ανοίγοντας ένα δίαυλο επικοινωνίας με τη κοινωνία, όπως οφείλει να κάνει ο κλάδος μας. 

Επιχειρείται, επιπλέον, η συνομιλία της σχολής με την τοπική κοινωνία της Ξάνθης, η οποία μας παρέχει καθημερινά ερεθίσματα, γεγονός που αποδίδεται και στα θέματα του ακαδημαϊκού προγράμματος, τα οποία κατά πλειοψηφία αντιμετωπίζουμε σε υπαρκτά οικόπεδα της πόλης.                                            
Διάρκεια έκθεσης  29 Μαΐου με 13 Ιουνίου

Ώρες επισκέψεως, καθημερινά 17:00-21:00 και πρωινές ώρες κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.

Η έκθεση πραγματοποιείται στην αίθουσα εκδηλώσεων, του Πολιτιστικού Πολυχώρου, της Καπναποθήκης «Π», στην οδό Καπνεργατών 9, στην Ξάνθη.

Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πως κρίνετε το μέχρις στιγμής έργο του Ιδρύματος.