Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014 - Αποκριάτικα μαγειρέματα με τους μικρούς μας φίλους…

 
Το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης διοργανώνει, την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014, στις 17:00, σε συνεργασία με την βραβευμένη CHEF Στέλλα Σπανού τον νέο κύκλο σεμιναρίων μαγειρικής  για τις κουζίνες της Μακεδονίας και της Θράκης.
«Αποκριάτικα μαγειρέματα με τους μικρούς μας φίλους…»
Η μαγειρική είναι εμπειρία, φαντασία και παιχνίδι. Όταν αυτά συναντηθούν σε ένα φιλόξενο και ασφαλές περιβάλλον δημιουργίας, τότε τα χέρια λύνονται, η διάθεση ανεβαίνει και η δημιουργία φτάνει στο κατακόρυφο.
Το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης για 4η συνεχόμενη χρονιά σε ένα ελκυστικό και ασφαλή χώρο και σε συνεργασία με την καταξιωμένη chef Στέλλα Σπανού, κάνει την διατροφή παιδαγωγικό παιχνίδι, απελευθερώνοντας την φαντασία τους και προσφέροντας μαθησιακές εμπειρίες στα παιδιά, δίνοντας πολύτιμα εφόδια για την απλή καθημερινότητα τους.
Σε μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τα παιδιά θα ψήσουν, θα διασκεδάσουν και θα μάθουν να δημιουργήσουν μέσα από αγνά υλικά υπέροχα γλυκίσματα καθώς και παραδοσιακές πίτες  με στόχο να κάνουν κτήμα την κουζίνα του τόπου μας αλλά και την θρεπτική αξία των δημιουργιών τους. 
  • Προσέλευση-εγγραφές: 17:00-17:15
  • Διάρκεια σεμιναρίου: 17:15-20:00
Κόστος συμμετοχής: 10 €
Η chef Στέλλα Σπανού είναι μέλος της λέσχης αρχιμαγείρων Ελλάδος - συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής και φωτογράφος γαστρονομίας.
  • Επιμελείται μενού για εκδηλώσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, διοργανώνει γαστρονομικές εκδηλώσεις και φεστιβάλ.
  • Συνεργάζεται με γνωστές τηλεοπτικές εκπομπές, της Ελλάδος και του εξωτερικού, για την προβολή της παραδοσιακής κουζίνας.
  • Ως συγγραφέας γαστρονομίας έχει γράψει τα βιβλία «Έρωτας Γεύσεων», «Θρακιώτικες μυρωδιές και γεύσεις» και το «Καβάλας γεύσεις» που κέρδισε το GOURMAND BEST IN THE  WORLD AWARD COOKBOOK 
  • Διοργανώνει κύκλο σεμιναρίων μαγειρικής  για τις κουζίνες της Μακεδονίας και της Θράκης για ενήλικες και παιδιά σε συνεργασία με το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης.
Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται με την ευγενική υποστήριξη του «Grand Μασούτης» στην καπναποθήκη του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης που βρίσκεται στην οδό 12 Αποστόλων & Οδυσσέως Ανδρούτσου.
Πληροφορίες εγγραφές στα τηλέφωνα της γραμματείας, 25410 29282 - 26635 καθημερινά 10:00-15:00 και 17:00-21:00.
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πως κρίνετε το μέχρις στιγμής έργο του Ιδρύματος.