Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2013

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013-Παρουσίαση του παιδικού βιβλίου "Η γοργόνα της λίμνης".


Την Κυριακή 3 Μαρτίου 2013, στις 11:30, το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, η «Ελληνοεκδοτική» και τα Βιβλιοπωλεία «Σπανίδη» σας προσκαλούν να γνωρίσετε μέσα από ένα μαγικό θεατρικό παιχνίδι, την δραματοποιημένη αφήγηση του βιβλίου της Δόξας Κωτσαλίδου

«Η γοργόνα της λίμνης»
Μπροστά στα μάτια των παιδιών, μια γοργόνα και ένα ουράνιο τόξο ταξιδεύουν για να βρουν μια λίμνη χωρίς φουρτούνες και καταιγίδες. Μια λίμνη πανέμορφη χωρίς φίλους.
Η γοργόνα ζητάει βοήθεια, ζητάει φίλους, λαχταρά και πάλι τη θάλασσα…
Μια γοργόνα κι ένα ουράνιο τόξο ταξιδεύουν για να βρουν παιδιά, που ξέρουν να φωνάζουν δυνατά το «Σ΄αγαπώώώώ»… Και τα βρίσκουν στην Ξάνθη!

Ένα πολύχρωμο παραμύθι για τη φιλία και την αγάπη.


Η Δόξα Κωτσαλίδου είναι νηπιαγωγός με master στις Πολιτισμικές Σπουδές και τις Νέες Τεχνολογίες. Εργάστηκε για πέντε χρόνια στο Τμήμα Νηπιαγωγών Φλώρινας, όπου ήταν υπεύθυνη των Πρακτικών Ασκήσεων των φοιτητών. Σπούδασε ηθοποιός και σκηνοθέτις και ανεβάζει παιδικές θεατρικές παραστάσεις σε σχολεία και θεατρικά εργαστήρια. Έχει γράψει παιδαγωγικά βιβλία για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και έχουν εκδοθεί παιδικές ιστορίες και διηγήματά της. Ζει και εργάζεται στη Φλώρινα.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων της καπναποθήκης «Π», στην οδό Καπνεργατών 9, στην Ξάνθη.
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πως κρίνετε το μέχρις στιγμής έργο του Ιδρύματος.