Πέμπτη, 5 Απριλίου 2012

Μ. Δευτέρα 9 Απριλίου 2012-Σεμινάριο Μαγειρικής για παιδιά με την βραβευμένη CHEF, Στέλλα Σπανού και θέμα Πασχαλινά εδέσματα και δημιουργίες.

Το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης οργανώνει Σεμινάριο Μαγειρικής για παιδιά 6-13 ετών την M. Δευτέρα 9 Απριλίου 2012, στις 17:00 σε συνεργασία με την βραβευμένη CHEF, Στέλλα Σπανού.

Μαθήματα μαγειρικής για τους μικρούς μας φίλους… Σε μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τα παιδιά θα ζυμώσουν με τα μικρά τους τα χεράκια , θα ψήσουν, θα διασκεδάσουν και θα μάθουν μέσα από τη χρήση αγνών υλικών πως θα δημιουργήσουν πασχαλινές γεύσεις και προτάσεις συνεχίζοντας την γαστριμαργική παράδοση του τόπου μας.

  • Η chef Στέλλα Σπανού είναι μέλος της λέσχης αρχιμαγείρων Ελλάδος - συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής και φωτογράφος γαστρονομίας.
  • Επιμελείται μενού και μπουφέδες για εκδηλώσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό με το STELLA’S HOME CATERING, διοργανώνει γαστρονομικές εκδηλώσεις και φεστιβάλ, συνεργάζεται με γνωστές τηλεοπτικές εκπομπές, της Ελλάδος και του εξωτερικού, για την προβολή της παραδοσιακής κουζίνας.
  • Ως συγγραφέας γαστρονομίας έχει γράψει τα βιβλία «Έρωτας Γεύσεων», «Θρακιώτικες μυρωδιές και γεύσεις» και «Καβάλας γεύσεις».
  • Υπό έκδοση βρίσκονται τα βιβλία της «Θράκη – Αιγαίο - Κύπρος» και «Χαλκιδικής μαγειρέματα».


Πληροφορίες εγγραφές στα τηλέφωνα της γραμματείας, 2541026635 -29282 καθημερινά 10:00-14:00 και 18:00-21:00.

Με την ευγενική υποστήριξη

Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πως κρίνετε το μέχρις στιγμής έργο του Ιδρύματος.