Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2012

Κυκλοφόρησε το τεύχος εργασιών του Συλλόγου Φοιτητών των Τμημάτων Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Δ.Π.Θ. 2009-2010.Πρόκειται για την έκθεση που παρουσιάστηκε στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, όπου μέσα από σχέδια και μακέτες δείχθηκε η εξέλιξη των φοιτητών της Αρχιτεκτονικής Σχολής κατά την διάρκεια των 5 ετών φοίτησης τους. Συγκεκριμένα, λόγω έλλειψης του ανάλογου χώρου, έγινε ενδεικτική παρουσίαση εργασιών από μαθήματα όπως ο αρχιτεκτονικός και αστικός σχεδιασμός, η μορφολογία, η πολεοδομία, καθώς τα εικαστικά, χωρίς να περιλαμβάνονται σε αυτές και διπλωματικές εργασίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πλειοψηφία των εργασιών είχε ως πεδίο αναφοράς την ίδια την πόλη της Ξάνθης.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της Πολιτιστικής Εβδομάδας του Συλλόγου Φοιτητών Ξάνθης «η Γέφυρα» και συνδιοργανώθηκε από το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης και το Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Δ.Π.Θ. και έλαβαν χώρα στο κτίριο της Καπναποθήκης «Π»(Καπνεργατών 9) από τις 12 έως 23 Μαίου 2011.


Τό Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, κατόπιν συνενόησης με τις πρυτανικές αρχές, συμφώνησε η έκθεση αυτή να πραγματοποιείται κάθε χρόνο, δίνοντας την ευκαιρία στους φοιτητές να δείχνουν στο κοινό της Θράκης τα χρόνια αποτελέσματα των σπουδών και της μάθησης τους.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για την ηλεκτρονική έκδοση του εντύπου πηγαίνετε εδώ http://www.t12online.com/content/teyhos-ergasion-syllogoy-foititon-am-xanthis-2009-2010 ή πατήστε στην εικόνα της σελίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πως κρίνετε το μέχρις στιγμής έργο του Ιδρύματος.