Κυριακή, 17 Απριλίου 2011

Πετυχημένη η παρουσίαση του βιβλίου του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη.

Το βιβλίο του Κώστα Βαξεβάνη «Ο άνθρωπος του τείχους» παρουσιάστηκε το βράδυ της Παρασκευής 15 Απριλίου 2011, στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης.

Την επιτυχημένη, ήδη, συγγραφική απόπειρα του γνωστού δημοσιογράφου παρουσίασαν ο βουλευτής Σερρών και πρώην Υφυπουργός Μάρκος Μπόλαρης, ο δημοσιογράφος – Γεν. Διευθυντής της ΕΤ-3, Κώστας Μπλιάτκας και ο συμφοιτητής του συγγραφέα από την Ξάνθη στέλεχος επιχειρήσεων, Αντώνης Πασχάλης.
Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο Διευθυντής του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης, Τηλέμαχος Αρναούτογλου.

Η αίθουσα του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης ήταν κατάμεστη από Θρακιώτες που ενδιαφέρθηκαν για το βιβλίο του Κώστα Βαξεβάνη.
Μετά το τέλος της παρουσίασης ακολούθησε διάλογος με συνεχείς ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους, όπου ο γνωστός δημοσιογράφος με το μοναδικό του τρόπο ξεδίπλωσε μπροστά στο κοινό που παρακολουθούσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όχι μόνο το περιεχόμενο του βιβλίου αλλά και τις τελευταίες οικονομικοπολιτικές εξελίξεις.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρωτοσύγκελος κ. Παντελεήμων, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης κ. Άρης Γιαννακίδης, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Φώτης Καραλίδης, εκπρόσωποι των παραγωγικών τάξεων και φορέων του Νομού, καθώς και προσωπικότητες της κοινωνικής, οικονομικής και πνευματικής ζωής όλης της Θράκης.

Η εκδήλωση υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τις εκδόσεις «Μεταίχμιο», τα βιβλιοπωλεία «Σπανίδης» και την υποστήριξη του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου (Ε.ΚΕ.ΒΙ.).

Share on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πως κρίνετε το μέχρις στιγμής έργο του Ιδρύματος.