Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2010

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010-Μουσική συναυλία στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσικής.

Την Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010, στις 20:00, το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης και τα Εργαστήρια Μουσικής M. A. D. Production’s του Αντώνη Μουσαδέ, στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσικής διοργανώνουν μια μοναδική μουσική εκδήλωση.

Από το 1982, κάθε 21η Ιουνίου με πρωτοβουλία του Γάλλου τότε Υπουργού πολιτισμού Jack Lang την οικονομική υποστήριξη του Γαλλικού Υπουργείου Πολιτισμού και σε συνεργασία με τον Δήμο του Παρισιού, γιορτάζεται η Ημέρα της Μουσικής. Η Γιορτή της Μουσικής είναι πλέον ένας θεσμός που από το 1985 εξαπλώθηκε έξω από τα Γαλλικά σύνορα, με τον ίδιο σκοπό και με τους ίδιους κανόνες. Πρώτη η Αθήνα, σαν 1η Πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης το 1985 και με πρωτοβουλία της Μελίνας Μερκούρη είναι η πρώτη πόλη εκτός Γαλλίας στην οποία πραγματοποιήθηκαν σειρά από εκδηλώσεις τιμώντας την γιορτή.

Εμείς σαν πατρίδα του κιθαρωδού Ορφέα έχουμε έναν λόγο παραπάνω να γιορτάζουμε την μουσική, σε μια συναυλία που συμμετέχουν οι μαθητές των εργαστηρίων της M. A. D. Production’s, οι οποίοι με την καθοδήγηση του τραγουδοποιού Αντώνη Μουσαδέ θα μας χαρίσουν μια αξέχαστη και εντελώς δωρεάν μουσική παράσταση.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στην αίθουσα εκδηλώσεων της καπναποθήκης «Π» στην οδό Καπνεργατών 9 στην Ξάνθη.

Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πως κρίνετε το μέχρις στιγμής έργο του Ιδρύματος.