Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2009

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009-Πραγματοποιήθηκε σε μια σεμνή τελετή η έναρξη συνεργασίας του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης Cosmote και της e-value.

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009, η εκδήλωση έναρξης συνεργασίας του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης της Cosmote και της e-value.
Τους συμβαλλόμενους φορείς εκπροσώπησαν ο δρ. Παναγιώτης Σωτηρόπουλος, μέλος Δ.Σ., ειδικός σύμβουλος του Ιδρύματος, η κα. Μαριλένα Φατσέα, Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων της Cosmote και κ. Αμβρόσιος Κάρδαρης, γεν. Διευθυντής e-value.
Με την υποχρέωση της Cosmote στην συμμετοχή του πολιτισμικού αγαθού της Θράκης, ξεκίνησε την ομιλία της η κα. Μαριλένα Φατσέα επαινώντας παράλληλα, το μέχρις στιγμής έργο του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης. Κατέληξε δε λέγοντας πως έχει σημασία για την εταιρεία που εκπροσωπεί, η προσφορά των νέων τεχνολογιών στους κατοίκους της περιοχής και ιδιαίτερα στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, όπου με την δημιουργία του συγκεκριμένου εργαστηρίου και την υλοποίηση ειδικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων θα μπορέσουν να μπουν με ίσους όρους στην αγορά εύρεσης εργασίας.
Ο κ. Αμβρόσιος Κάρδαρης από την πλευρά της e-value τόνισε πως η εταιρεία του με την συνεργασία αυτή προσπαθεί να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας καταπολεμώντας την ανεργία στη περιοχή παρέχοντας εργασία σε πολλούς νέους ανθρώπους και περισσότερο στις γυναίκες, αφού η ανεργία πλήττει περισσότερο αυτές, και κατέληξε πως οι χώροι της e-value θα είναι διαθέσιμοι για την πρακτική εξάσκηση των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα αυτό.

Δείτε το video

Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυναν οι: Νομάρχης Ξάνθης κ. Γιώργος Παυλίδης, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Διευρυμένης Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δράμας-Καβάλας-Ξάνθης και Πρόεδρος των Α. Μ. Ε. Α. Ξάνθης κ. Κώστας Αμοιρίδης, ο εκπρόσωπος του Επιμορφωτικού κέντρου Γλαύκης κ. Ορχάν Αζήζ, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Δροσερού «Ελπίδα» κα Σαμπιχά Σουλειμάν και η εκπρόσωπος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πομάκων κα. Εμινέ Μπουρουτζή.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης: ο αντιδήμαρχος Ξάνθης κ. Λεωνίδας Κωνσταντινίδης, ο εκπρόσωπος του Διοικητή του Δ. Σ.Σ. Αντ/χης κ. Δημήτρης Πετρούτσος, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμων,ο προϊστάμενος τηλεπικοινωνιών του Ο.Τ.Ε. Ροδόπης-Έβρου-Ξάνθης κ. Βασίλης Αλμανίδης, η υπεύθυνη του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων της Cosmote κα. Πηγή Γιατρά, η προϊστάμενη Τμήματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Cosmote κα. Ελένη Μάλτη, ο H.R. Officer της e-value κ. Κώστας Γεωργιάδης, εκπρόσωποι συλλόγων, φορέων και πλήθος κόσμου.

Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πως κρίνετε το μέχρις στιγμής έργο του Ιδρύματος.