Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2009

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009-"Χαρά και Υγεία" διάλεξη της κυρίας Αντωνίας Κωνσταντινίδου

Την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009, στις 20:00, το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Ξάνθης, οργανώνουν εκδήλωση με καλεσμένη την Ψυχοθεραπεύτρια-Κοινωνική & Κλινική Ψυχολόγο κυρία Αντωνία Κωνσταντινίδου με θέμα:


«Χαρά και Υγεία!»


«Η χαρά είναι ένα από τα βασικά συναισθήματα που επηρεάζουν και επηρεάζονται τόσο από τη σωματική όσο και από την ψυχολογική μας κατάσταση. Ελάτε να εξερευνήσουμε μαζί τις μορφές και τις λειτουργίες της χαράς, τις επιπτώσεις της στην υγεία μας και τους τρόπους βελτίωσης της σχέσης μας με αυτήν».

Αντωνία Κωνσταντινίδου
Κοινωνική & Κλινική Ψυχολόγος Α.Π.Θ. (BA, MSc), Ψυχοθεραπεύτρια, Εκπαιδεύτρια & Επόπτρια Gestalt, Ιδρυτικό Μέλος του Κέντρου Ψυχοθεραπείας & Εκπαίδευσης Gestalt Foundation (www.gestaltfoundation.gr),Υπεύθυνη Έκδοσης “Gestalt Foundation News”. Αναγνωρισμένο μέλος Σ.Ε.Ψ., Ε.Ε.Ψ.Ε., Ε.Ε.Ψ.G., EAGT, Κάτοχος ECP.
Ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα όπου ασκεί το επάγγελμα ιδιωτικά από το 1994 έως σήμερα, δουλεύοντας με ενήλικες και ζευγάρια. Έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με θέματα άγχους και διάθεσης, ψυχολογική στήριξη σε χρόνια προβλήματα υγείας, υπαρξιακά ζητήματα, τη σεξουαλικότητα, τα όνειρα και την ψυχοκοινωνική εκπαίδευση ενηλίκων.
Μετά το τέλος της ομιλίας θα ακολουθήσει μουσική εκδήλωση με φιλοξενούμενες τις Ελένη και Σουζάνα Βουγιουκλή που θα μας χαρίσουν υπέροχες μουσικές στιγμές.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας Ψυχικής Υγείας, στην αίθουσα εκδηλώσεων της καπναποθήκης «Π» στην οδό Καπνεργατών 9 στη Ξάνθη.

Share on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πως κρίνετε το μέχρις στιγμής έργο του Ιδρύματος.